Μοσχαρίσιο φιλέτο μαριναρισμένο σε κρέμα βαλσάμικου!

Quinoa Bites!
04/03/2021
Τροφές που μας παχαίνουν στα κρυφά!
08/03/2021
Εμφάνιση όλων

Μοσχαρίσιο φιλέτο μαριναρισμένο σε κρέμα βαλσάμικου!

Πανεύκολα Quinoa Bites!

 Υλικά:

  • 1,5 κιλό μοσχάρι φιλέτο
  • 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
  • 1 κ.σ. φυλλαράκια δεντρολίβανο
  • 1 κ.σ.  ρίγανη
  • 1/2 φλ. κρέμα βαλσάμικου με stevia
  • μουστάρδα
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • αλάτι & πιπέρι

Πως να το φτιάξετε;

Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε το σκόρδο, το δεντρολίβανο, τη ρίγανη και την κρέμα βαλσάμικου, την μουστάρδα και τα κάνουμε πουρέ – μέχρι να λιώσει το σκόρδο.
Με το μπλέντερ σε λειτουργία, προσθέτουμε σταδιακά το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά. Σε ένα γυάλινο σκεύος βάζουμε το κρέας και ρίχνουμε όλη τη vinaigrette εκτός από 1/4 φλ. Καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 4 έως 24 ώρες. Λαδώνουμε ένα σχαροτήγανο. Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε το κρέας σε μέτρια φωτιά, γυρνώντας το και από την άλλη πλευρά, μέχρι να ψηθεί ελαφρά, για 10-12 λεπτά. Μεταφέρουμε το κρέας σε μια επιφάνεια κοπής και το αφήνουμε για 5 λεπτά. Κόβουμε σε λεπτά κομμάτια και σερβίρουμε με την υπόλοιπη vinaigrette.

Καλή Απόλαυση!

 

 

Comments are closed.