Ένα πεντανόστιμο, εύκολο και light κέικ για να το απολαύσετε!
Υλικά:
Πως να το φτιάξετε;
Σε ένα ταψάκι ή φόρμα κατάλληλη για κέικ βάλτε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Κόψτε τη σοκολάτα σε όσο μικρότερα κομμάτια μπορείτε και βάλτε τα σε ένα πυρίμαχο μπολ. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα αμυγδάλου και αφήστε το να σιγοβράσει. Μόλις αρχίσει να βράζει, το απομακρύνετε από τη φωτιά και το ρίχνετε στο μπολ με την ψιλοκομμένη σοκολάτα. Αφήνετε για 2 λεπτά και μετά αρχίζετε να ανακατεύεις σιγά σιγά μέχρι να λιώσει εντελώς η σοκολάτα. Προσθέτετε τη βρώμη και ανακατεύετε μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Ρίχνετε το μείγμα στο ταψάκι και το αφήνετε να κρυώσει. Όταν φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Καλή Απόλαυση!