Το αγαπημένο πιάτο και πολύ γευστικό σε μία Light εκδοχή!
Υλικά:
Πως να το φτιάξετε;
Κόβουμε το κοτόπουλο σε περίπου 8 μικρά φιλετάκια. Χτυπάμε λίγο τα φιλετάκια μας ώστε να είναι λεπτά και τα αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε σε μεσαία φωτιά το ελαιόλαδο. Ψήνουμε τα φιλετάκια για 3 λεπτά χωρίς να τα γυρίζουμε και άλλα 2 λεπτά από την άλλη πλευρά. Αφαιρούμε το κοτόπουλο από το τηγάνι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Τα αφήνουμε για περίπου 4 λεπτά σε μεσαία φωτιά. Σβήνουμε με το κρασί. Ανακατεύουμε το cornflour πολύ καλά με το ζωμό. Όταν εξατμισθεί όλο σχεδόν το κρασί προσθέτουμε τη μουστάρδα και το ζωμό με το αλεύρι. Βάζουμε ξανά τα φιλετάκια στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά. Σερβίρουμε & απολαμβάνουμε!
Καλή Απόλαυση!