Ένα υπέροχο γλύκισμα των Χριστουγέννων!
Υλικά:
Πως να το φτιάξετε:
Στον κάδο του μίξερ με σύρμα ανακατεύουμε τη Canderel Bake, το χυμό, το λάδι και το μέλι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά μας υλικά (φρούτα, ξύσμα, αλεύρι, μοσχοκάρυδο, κανέλα, baking) και τα προσθέτουμε σταδιακά στον κάδο του μίξερ! Φορμάρουμε και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα! Για την επικάλυψη : 100 γραμμάρια σοκολάτα bitter, 200 κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα και ρίχνουμε τη σοκολάτα εκτός φωτιάς μέχρι να ομογενοποιηθεί. Περιχύνουμε το κρύο κέικ και στολίζουμε με αποξηραμένα φρούτα.
Καλή Απόλαυση!