Υλικά:
Για το crumble:
Πως να το φτιάξετε:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Κόψτε τα μήλα στη μέση (δεν χρειάζεται να τα ξεφλουδίσετε) και στη συνέχεια κόψτε τα μήλα σε λεπτές φέτες, στρώνοντας τις φέτες σε ένα ταψί . Προσθέστε το χυμό λεμονιού, το μέλι, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο απευθείας και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν τα μήλα. Χτυπάμε το μέλι, την κανέλα και το βούτυρο/έλαιο καρύδας. Πασπαλίστε την επικάλυψη πάνω από τα μήλα. Τοποθετήστε το στο φούρνο και ψήστε για 40 – 50 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν τα μήλα και η βρώμη. Σερβίρετε ζεστό με λίγο γιαούρτι και καλή σας απόλαυση!