Ένα πλήρες γεύμα!
Υλικά: (για 4 μερίδες)
Πως να την φτιάξετε:
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα πυρίμαχο τηγάνι σε μεσαία φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι και τη πιπεριά ψιλοκομμένα μαζί με λίγο αλάτι για πέντε λεπτά. Προσθέστε το κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους, το σπανάκι και το βασιλικό, σοτάρετε για τρία λεπτά και αφαιρέστε από τη φωτιά. Χτυπήστε τα αβγά με λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι σε ένα μπολ και ρίξε το μείγμα στο τηγάνι. Πασπαλίστε τη φριτάτα με το ανθότυρο και το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι. Ψήσε τη φριτάτα για περίπου οκτώ λεπτά, γυρίστε το φούρνο στο γκριλ και ψήσε για άλλα δύο λεπτά.
Καλή Απόλαυση!