Ένα υπέροχο γλύκισμα των Χριστουγέννων!
Υλικά:
Για την κρέμα:
Για το σιρόπι:
Πως να το φτιάξετε:
Σε κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να βράσει. Σε μπολ ανακατεύουμε τη Canderel for Cakes & Drinks, τα αβγά και το σιμιγδάλι. Μόλις το γάλα ζεσταθεί ρίχνουμε τη μισή ποσότητα στο μπολ και μεταφέρουμε το μείγμα ξανά στην κατσαρόλα μέχρι να δέσει η κρέμα! Στο τέλος προθέτουμε το βούτυρο! Μεταφέρουμε σε άλλο σκεύος και αφήνουμε να κρυώσει.
Για τη σύνθεση: Απλώνουμε καλά το κανταΐφι σε πυρίμαχο σκεύος προσθέτοντας αρκετό βούτυρο. Ρίχνουμε την κρέμα, κλείνουμε ξανά με κανταΐφι και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 90 λεπτά. Για το σιρόπι βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό με τη Canderel μέχρι να βράσει. Αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν σιροπιάσουμε.
Καλή Απόλαυση!