Υλικά:
- 1 1/2 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
- 1/3 του φλιτζανιού ζάχαρη καρύδας ή stevia
- 3 μπανάνες, λιωμένες
- 20 ανάλατα αμύγδαλα
- 10 κάσιους
Πως να την φτιάξετε;
Ένα δροσερό και γευστικό παγωτό!
Σε ένα μπλέντερ, σε μέτρια ταχύτητα, χτυπάτε το γάλα και τη ζάχαρη καρύδας ή stevia, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε τις μπανάνες σε ροδέλες και τους ξηρούς καρπούς. Χτυπάτε, μέχρι να δέσει το “μείγμα” σας. Σκεπάζετε με μία μεμβράνη και το τοποθετείτε στην κατάψυξη για 3,5 ώρες. Είναι έτοιμο για να το σερβίρετε!
Καλή Απόλαυση!