Τι καλύτερο από ένα παγωτάκι light και healthy!?
Υλικά:
Πως να το φτιάξετε:
Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ και προσθέτουμε το νερό, τα 60 γρ. μέλι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα! Στην συνέχεια, βάζουμε τα φρούτα στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα 110 γρ. μέλι και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνουν πουρές. Για να μπορέσουμε να βάλουμε το ξυλάκι θα χρειαστεί είτε μια ειδική φόρμα παγωτού με θήκες είτε μεμονωμένα φορμάκια – θήκες. Εκεί μέσα βάζουμε μία στρώση από το γιαούρτι και από πάνω 1 στρώση από το μείγμα των φρούτων. Με τον ίδιο τρόπο θα γεμίσουμε όλες τις θήκες βάζοντας εναλλάξ τις στρώσεις. Τέλος, θα πρέπει να βάλουμε στο κέντρο από ένα ξυλάκι για παγωτό και έπειτα τις θήκες στην κατάψυξη για 8 με 12 ώρες.
Extra tip: Είναι ιδανικό για όσους προσέχουν την διατροφή τους καθώς δεν περιέχει μεγάλες ποσότητες λιπαρών ή ζάχαρης σε αντίθεση με διάφορα παγωτά εμπορίου ενώ θα το λατρέψουν και τα παιδιά σας
Καλή Απόλαυση!