Διατροφή & γεμιστά γίνεται; Μα φυσικά! Σας έχουμε την πιο light εκδοχή τους για να απολαύσετε!
Υλικά:(για 4 άτομα)
Πως να τα φτιάξετε;
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το σκόρδο να βγάλει το άρωμα και τις πολύτιμες φυτοχημικές ουσίες του και μετά το αφαιρούμε. Βάζουμε το κρεμμύδι στο τηγάνι, χωρίς λάδι, με τη φρέσκια ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη. Προσθέτουμε το πλιγούρι (το οποίο προηγουμένως έχουμε μουλιάσει σε νερό για 15 λεπτά.). Έπειτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ( κολοκυθάκι, σέλινο, μαϊντανό, άνηθο, καρότο, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και το λάδι). Αφήνουμε τα υλικά μας να πάρουν μια ελαφριά βράση για περίπου 20 λεπτά. Γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές, αφού αφαιρέσουμε το εσωτερικό τους, αλλά όχι μέχρι πάνω γιατί το πλιγούρι έχει την ιδιότητα να φουσκώνει όταν βράζει. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά
Καλή Απόλαυση!