Πεντανόστιμο σπιτικό παγωτό!
Υλικά:
Πως να το φτιάξετε;
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα τοποθετούμε στο blender. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας, το κακάο, τη βανίλια, το αλάτι και το μέλι ή την αγαύη. Χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε και άλλη αγαύη ή μέλι εάν το επιθυμούμε. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα μακρόστενο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα μας. Παγώνουμε στην κατάψυξη. Αφήνουμε για λίγη ώρα έξω να ξεπαγώσει πριν σερβίρουμε
Καλή Απόλαυση!