Παγωτό Σοκολάτα χωρίς ζάχαρη!

Ψητά Λαχανικά!
15/07/2021
Πράσινη Σαλάτα με Χταπόδι & dressing Μουστάρδα-Φουντούκι!
16/07/2021
Εμφάνιση όλων

Παγωτό Σοκολάτα χωρίς ζάχαρη!

Πεντανόστιμο σπιτικό παγωτό!

Υλικά:

  • 2 ώριμα αβοκάντο (200g χωρίς φλούδα και κουκούτσια)
  • 400ml γάλα καρύδας χωρίς ζάχαρη (κονσέρβα)
  • 80g  κακάο
  • 1 κ.γ φυσική βανίλια
  • 200ml σιρόπι αγαύης ή μέλι
  • 100g σταγόνες σοκολάτας με stevia
  • 1 πρέζα αλάτι

Πως να το φτιάξετε;

Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα τοποθετούμε στο blender. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας, το κακάο, τη βανίλια, το αλάτι και το μέλι ή την αγαύη. Χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε και άλλη αγαύη ή μέλι εάν το επιθυμούμε. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα μακρόστενο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα μας. Παγώνουμε στην κατάψυξη. Αφήνουμε για λίγη ώρα έξω να ξεπαγώσει πριν σερβίρουμε

Καλή Απόλαυση!

 

Comments are closed.