Πως να τα φτιάξετε:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε το λάδι και το μέλι. Προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε καλά, στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και τη βανίλια. Συνδυάστε απαλά τα υγρά συστατικά με τα στεγνά, ανακατεύοντας μέχρι να ενωθούν. Διπλώστε απαλά τα berries στην ζύμη. Μοιράστε ομοιόμορφα στις θήκες για τα muffins.Πασπαλίστε τις κορυφές με ξεφλουδισμένα αμύγδαλα. Ψήνουμε για 22 έως 24 λεπτά ή μέχρι να βγει καθαρή μια οδοντογλυφίδα.