Ένα υπέροχο γλύκισμα των Χριστουγέννων!
Πως να το φτιάξετε:
Σε ένα μικρό μπολ ρίξτε μέσα το γάλα και ανακάτεψτέ το με τη στέβια. Ρίξτε μέσα τη μαγιά, ανακατέψτε λίγο και αφηστέ το για πέντε λεπτά. Σε ένα μίξερ ανακατέψτε τη μαργαρίνη και τα 80 γρ. στέβια μέχρι να γίνει αφράτο το μείγμα. Ρίξτε ένα – ένα τα αυγά και τη βανίλια. Ρίξτε το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού και αφήστε τα να ανακατευτούν. Ρίξτε μέσα στο μίξερ λίγο – λίγο το αλεύρι και μετά το αλάτι. Τέλος, ρίξτε μέσα στο μίξερ το μείγμα με τη μαγιά. Αφαιρέστε τη ζύμη από το μίξερ και τοποθετήστε την σε μια αλευρωμένη επιφάνεια. Πλάστε την και ανοίξτε την ελαφρώς για πέντε λεπτά. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο αλεύρι ακόμα, μιας και η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή και να μην κολλάει. Λαδώστε ένα μπολ, βάλτε μέσα τη ζύμη και κακλύψτε το με μία πετσέτα. Τοποθετήστε το μπολ σε ένα ζεστό μέρος για 2 ώρες. Προσθέστε τις σταφίδες, τα cranberries και το ρούμι σε ένα μικρό τηγάνι και σοτάρετε τα για πέντε λεπτά. Σε ένα ταψάκι βάλτε γύρω – γύρω και στον πάτο λαδόκολλα. Ανοίξτε ελαφρώς τη ζύμη, βάλτε πάνω τα αποξηραμένα φρούτα και ανακατέψτε καλά πλάθοντας τη ζύμη.Κάντε ξανά τη ζύμη μια μεγάλη μπάλα και βάλτε την μέσα στο ταψί. Καλύψτε το ταψί με μία πετσέτα και αφήστε το για 1 – 1,5 ώρα για να φουσκώσει. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ψήστε για 40 λεπτά και κόψτε σε μερίδες.
Καλή Απόλαυση!