Τα βιογραφικά μας

 

Γνωρίστε μας


Στο Natural Health Clinic πιστεύουμε στη βελτίωση της εμφάνισης και της υγείας σας πέρα από νούμερα και ζυγαριές! Έχουμε ένα πολύ υψηλό επιτυχίας του στόχου των ατόμων που μας συμβουλεύονται και συνεχίζουμε να είμαστε αφοσιωμένοι προσφέροντας λύσεις διατροφής και αντιγήρανσης που είναι προσιτές και εφαρμόσιμες. Όλοι οι επιστημονικοί συνεργάτες του Natural Health Clinic δουλεύουμε με στόχο να εμπνεύσουμε και να κάνουμε πράξη τη διατροφική εκπαίδευση ώστε το καλό αποτέλεσμα στο σώμα και την υγεία να είναι μόνιμο!

 

Βιογραφικό Ειρήνη Πασχαλέρη Βsc, Msc


Η Ειρήνη Πασχαλέρη (Βsc, Msc) είναι βιολόγος με ειδίκευση στη διατροφή με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το πρώτο της πτυχίο είναι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το τμήμα βιολογίας της σχολής Θετικών Επιστημών. Ακολούθως, συνέχισε τις σπουδές της στην Αγγλία, στο King's College of London όπου ειδικεύτηκε στον τομέα της διατροφής.

Εργάζεται στην Ελλάδα από το 2002, όπου ίδρυσε μαζί με τους διαιτολόγους συνεργάτες της το Natural Health Clinic (www.naturalhealthclinic.gr).

Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας, της International Society On Nutrigenetics/Nutrigenomics, της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης και της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος. Αρθρογραφεί συστηματικά σε διάφορα περιοδικά, blogs και sites με θέμα το ευ ζην. Στο περιοδικό GLOW αρθρογραφεί κάθε μήνα τη στήλη love life, επιμελείται τη στήλη στην ιστοσελίδα του masoutis.gr, στο blog nancy.gr all4mama.gr Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Οι συνταγές που άλλαξαν», το οποίο στηρίζεται στο concept, “ελληνική μαγειρική, αλλά υγιεινή & διαίτης για όλη την οικογένεια”.

Είναι μέλος της διοίκησης στην πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Φροντίζω», όπου και επιμελείται μαζί με τη διαιτολόγο Νάσια Πασχαλέρη, τη μακροβιοτική διατροφή των φιλοξενούμενων, με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής.


 

Είναι δημιουργός του e shop φυσικών καλλυντικών www.hautenature.net.

Είναι εμπνεύστρια και δημιουργός του concept “Τρώω Υγιεινά όπου και αν βρίσκομαι” Food Sherlocks (www.foodsherlocks.com).

Έχει συνεργαστεί με μεγάλους ομίλους, διοργανώνοντας events πάντα με θέμα την ευζωία και την υγιεινή διατροφή, όπως με τον Hyatt Regency και τον όμιλο ξενοδοχείων Grecotel και Eagles Palace.

Συμμετέχει σε διάφορες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές πάντα με θέμα το αντικείμενο της. Έχει εμφανιστεί σε εκπομπές της τηλεόρασης όπως: επί 4 χρόνια στην “Ελένη” με την Ελένη Μενεγάκη στον ALPHA, στην "Join us" στο ΣΚΑΙ , στην " Όμορφος κόσμος" στο MEGA, στην "Κορίτσια για σπίτι" στο TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, κ.ά.

Μαζί με τον σύζυγο της Κατσίκη Ηλία, Γυναικολόγο - Μαιευτήρα έχουν θεσμοθετήσει την ενημερωτική ημερίδα για την εγκυμοσύνη και την μητρότητα Baby Boom Event, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η ημερίδα κάθε χρόνο σε συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες σκοπό έχει την ενημέρωση για θέματα μητρότητας, θηλασμού και περιποίηση βρέφους για τις νέες μανούλες.

Η φιλοσοφία της εστιάζει στη μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους και τη διατήρηση του με τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς.

 

Νάσια Πασχαλέρη MSc


Η Νάσια Πασχαλέρη είναι διαιτολόγος με εξειδίκευση στη Γεροντολoγία (MSc Gerontology). Τελείωσε τις σπουδές της στη διαιτολογία-διατροφολογία στo Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη και έπειτα συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη γεροντολογία, με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον στην Αγγλία.Σήμερα είναι υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Συνεργάζεται με τη βιολόγο με ειδίκευση στη διατροφή Ειρήνη Πασχαλέρη και την υπόλοιπη ομάδα του Natural Health Clinic ως διαιτολόγος-διατροφολόγος και ως γεροντολόγος της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων “Φροντίζω” στη Θεσσαλονίκη.

Από τις αρχές του 2014,παρακολουθεί διαιτολογικά περιστατικά στα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου Euromedica Αθηνών στις περιοχές Κηφισιά και Γαλάτσι. Επίσης,παρακολουθεί προεγχειρητικά και μετεγχειρητικά τα περιστατικά της ομάδας του καρδιοχειρουργού κ.Ρουμπελάκη,στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών και στο Διαβαλκανικό. Έχει συμμετοχή σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μόνιμες συνεργασίες με περιοδικά και εφημερίδες, καθώς και διάφορες ιστοσελίδες. Είναι εμπνεύστρια και δημιουργός του Concept “Τρώω Υγιεινά όπου και αν βρίσκομαι ‘Food Sherlocks’” (www.foodsherlocks.com).