Μία πεντανόστιμη σαλάτα με άρωμα καλοκαιριού!
Υλικά:
Πως να την φτιάξετε:
Βάλτε την γκριλιέρα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και αλείψτε τα κολοκυθάκια με μία κουταλιά λάδι. Αλατοπιπερώστε τα καλά και τοποθέτηστέ τα στην γκριλιέρα αφού έχει κάψει. Ψήστε για περίπου 10 λεπτά, αφαιρέστε τα από το σκεύος και αφήστε τα να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Μόλις κρυώσουν τα κολοκυθάκια, κόψτε τα σε φέτες (μισοφέγγαρα). Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τα κολοκυθάκια με τα ντοματίνια, τα ρεβίθια, το υπόλοιπο λάδι, το ξύδι και αλατοπίπερο. Προσθέστε τον βασιλικό και θρυμματίστε από πάνω τη φέτα. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε!
Καλή Απόλαυση!