Πως να την φτιάξετε:
Κόψτε τις γλυκοπατάτες σε κύβους. Ξεφλουδίστε το σκόρδο και κόψτε το σε μικρά κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Λιώνουμε το λάδισε μια μεγάλη κατσαρόλα. Σοτάρετε το σκόρδο, το τζίντζερ και το κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τη σκόνη κάρυ στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε να ενωθούν. Μαγειρέψτε μέχρι να μυρίσει. Προσθέστε τις γλυκοπατάτες, το νερό και το ζωμό. Μόλις βράσει χαμηλώνουμε τη φωτιά σε χαμηλή φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν (συνήθως περίπου 20 λεπτά). Όταν ψηθούν οι γλυκοπατάτες μεταφέρετε τες σε μπλέντερ. Πολτοποιήστε και μεταφέρετε ξανά στην κατσαρόλα. Ανακατέψτε το μοσχοκάρυδο, το γάλα, το μαύρο πιπέρι και το αλάτι στη σούπα. Σερβίρετε με λίγο χυμό λάιμ.