Υλικά:
Πως να την φτιάξετε:
Αρχικά, τοποθετήστε μία λαδόκολλα στο ταψί που θα βάλετε τα μπισκότα. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε το ταχίνι, το σιρόπι σφενδάμου/μέλι και το αυγό. Προσθέστε τα: αλεύρι αμυγδάλου, σκόνη κακάο, ζάχαρη καρύδας, baking, μαγειρική σόδα, αλάτι , τα chips σοκολάτας και το εκχύλισμα βανίλιας. Ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν πλήρως. Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Τοποθετήστε το σουσάμι και το αλάτι σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε τα. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα μικρό κουτάλι ή κουταλάκι της σούπας, πλάστε τα μπισκότα σας. Βουτήξτε κάθε μπάλα στο μείγμα σουσαμιού και έπειτα βάλτε στο ταψί. Ψήνουμε για 10 με 12 λεπτά. Αφαιρέστε από το φούρνο και περιμένετε ένα ή δύο λεπτά πριν μεταφέρετε τα μπισκότα σε μια σχάρα.