Πως να την φτιάξετε:
Αρχικά, προθερμαίνετε το φούρνο σου στους 180 βαθμούς C και απλώνετε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί. Ρίχνετε τα φουντούκια στο ταψί σου και τα ψήνετε για 13 – 15 λεπτά στη συγκεκριμένη θερμοκρασία. Απλώνετε τα φουντούκια πάνω σε μία πετσέτα κουζίνας και τα αφήνετε εκεί για 10 λεπτά. Αφαιρείτε τη φλούδα τους πολύ προσεκτικά (όσο περισσότερη μπορείτε). Μεταφέρετε τα καθαρισμένα φουντούκια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και τα χτυπάτε σε μέτρια ένταση για 8-10 λεπτά. Παράλληλα, λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Μόλις η κρέμα από τα φουντούκια γίνει κρεμώδης και απαλή, προσθέτετε το αλάτι και το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάτε ξανά. Ανακατεύετε και προσθέτεις σταδιακά τη λιωμένη σοκολάτα και το μέλι, μέχρι το μείγμα να δέσει. Αδειάζετε το μείγμα σε γυάλινα βαζάκια, το κλείνετε καλά και καλή όρεξη!