Η Ειρήνη Πασχαλέρη μας μιλά για το Baby Boom και τη μητρότητα
12/03/2019
7ο Baby Boom Event στη Θεσσαλονίκη!
16/04/2019
Εμφάνιση όλων

3ο Baby Boom Event στην Αθήνα!!

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Divani Caravel υποδέχθηκε το κοινό της Αθήνας το Baby Boom Event 2019 την Κυριακή 7 Απριλίου!
Πtrong>ερισσότερα από 600 άτομα, ανάμεσα τους έγκυες, λεχώνες, μπαμπάδες αλλά και γυναίκες που θέλουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης επισκέφθηκαν τη No1 ενημερωτική ημερίδα για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα.
Το φετινό πρόγραμμα των ομιλιών που δόθηκαν από κορυφαίους επιστήμονες κινήθηκε σε μια μεγάλη γκάμα θεμάτων, η οποία περιελάμβανε ενημέρωση για τον τοκετό και την ψυχολογική υποστήριξη της εγκύου μέχρι διατροφικές συμβουλές για την κύηση και live workshop με την pilates trainer Μάντη Περσάκη. Για μια ακόμη χρονιά, τη διοργάνωση παρουσίασε η δημοσιογράφος και οικογενειακή σύμβουλος Ράνια Θρασκιά.
Μεταξύ άλλων, οι διοργανωτές του Baby Boom Event, η food expert Ειρήνη Πασχαλέρη και ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Ηλίας Κατσίκης, υποδέχθηκαν στο Divani Caravel γνωστές προσωπικότητες από το δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο που θέλησαν να ζήσουν από κοντά τον παλμό της εκδήλωσης. Ανάμεσα τους η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου, η ραδιοφωνική παραγωγός του «Ρυθμός 949» Μαρία Γεωργάκαινα και η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Έλενα Παπαδημητρίου.
Το Baby Boom Event υποστηρίζει έμπρακτα τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας. Στη φετινή διοργάνωση της Αθήνας συνεργαστήκαμε με το «Make A Wish» με ειδικά stand πωλήσεων εντός του χώρου των εκδηλώσεων.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με ακόμη πιο ενδιαφέρουσες ομιλίες και φυσικά περισσότερα δώρα για τους επισκέπτες μας!

Comments are closed.