7ο Baby Boom Event στη Θεσσαλονίκη!

3ο Baby Boom Event στην Αθήνα!!
16/04/2019
Detox Box στην πόρτα σας: Αποτοξίνωση μετά τις γιορτές!
10/05/2019
Εμφάνιση όλων

7ο Baby Boom Event στη Θεσσαλονίκη!

Το Baby Boom Event της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία!
1.200 μαμάδες αλλά και μπαμπάδες, 1.200 χαμόγελα ευτυχίας κατέκλυσαν την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 το ξενοδοχείο Makedonia Palace με αφορμή το 7ο κατά σειρά Baby Boom Event της συμπρωτεύουσας.
Η No1 στην Ελλάδα ενημερωτική ημερίδα για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα υποδέχθηκε με μια ζεστή αγκαλιά τους φίλους της – εγκυμονούσες, λεχώνες αλλά και γυναίκες που θέλουν να ενημερωθούν για ζητήματα εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Αξίζει να τονίσουμε ότι οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν πολλά δώρα αξίας, τα οποία κληρώθηκαν από τους χορηγούς που υποστηρίζουν το έργο του Baby Boom Event.
Το φετινό πρόγραμμα των ομιλιών που δόθηκαν από κορυφαίους επιστήμονες κινήθηκε σε μια μεγάλη γκάμα θεμάτων, η οποία περιελάμβανε ενημέρωση για τον τοκετό και την ψυχολογική υποστήριξη της εγκύου μέχρι διατροφικές συμβουλές για την κύηση και live workshop με yoga trainer.
Για μια ακόμη χρονιά, τη διοργάνωση παρουσίασε η δημοσιογράφος και οικογενειακή σύμβουλος Ράνια Θρασκιά.
Μεταξύ άλλων, οι διοργανωτές του Baby Boom Event, η food expert Ειρήνη Πασχαλέρη και ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Ηλίας Κατσίκης, υποδέχθηκαν στο Makedonia Palace γνωστές προσωπικότητες από το δημοσιογραφικό και πολιτικό κόσμο που θέλησαν να ζήσουν από κοντά τον παλμό της εκδήλωσης. Ανάμεσα τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, η ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη και πλήθος διακεκριμένων προσώπων που τίμησαν με την παρουσία τους το Baby Boom Event 2019.

Το Baby Boom Event υποστηρίζει έμπρακτα τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας. Τη φετινή χρονιά είμαστε δίπλα στα «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» στην « ΕΛΕΠΑΠ» και στο «Make A Wish» με ειδικά stand πωλήσεων εντός του χώρου των εκδηλώσεων.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με ακόμη πιο ενδιαφέρουσες ομιλίες και φυσικά περισσότερα δώρα για τους επισκέπτες μας!

Comments are closed.