Απολαύστε τα με τον πρωινό σας καφέ ή ως ενδιάμεσο snack !
Υλικά:
-2 ασπράδια αυγού
-3 κ.σ. stevia υγρή
-200g άψητα & ανάλατα αμύγδαλα
-2 σταγόνες αμυγδαλέλαιο
-200g κουβερτούρα 65% κακάο
-1 πρέζα κανέλα (προαιρετικά)
Πως να τα φτιάξετε;\
Χτυπάμε τα αμύγδαλα μέχρι να γίνουν σκόνη. Τα ανακατεύουμε με 2 κουταλιές stevia, την κανέλα και το αμυγδαλέλαιο. Χτυπάμε τα ασπράδια με την υπόλοιπη stevia. Όταν το μείγμα αρχίσει να γυαλίζει είναι έτοιμο. Ανακατεύουμε προσεκτικά τα αμύγδαλα. Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί βάζουμε κουταλιές από το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 15 λεπτά. Κλείνουμε το φούρνο και αφήνουμε τα μπισκότα μέσα να στεγνώσουν καλά. Λιώνουμε την κουβερτούρα και διακοσμούμε τα μπισκότα μας!
Καλή απόλαυση!🎈