Πως θα έχεις  όμορφα, λεία πόδια χωρίς κυτταρίτιδα και περιττό λίπος?! 

Μπιφτέκια τόνου στην τοστιέρα!
05/07/2024
Εμφάνιση όλων

Πως θα έχεις  όμορφα, λεία πόδια χωρίς κυτταρίτιδα και περιττό λίπος?! 

Πως θα έχεις  όμορφα, λεία πόδια χωρίς κυτταρίτιδα και περιττό λίπος?! 
Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες  για τουλάχιστον 4 εβδομάδες και δες το κάτω μέρος του σώματος σου να μεταμορφώνεται.

 

  1. Καθιερώστε το βούρτσισμα στεγνού δέρματος καθημερινά πριν το ντουζ. Όταν γίνεται σωστά με φορά από τα πόδια προς την καρδιά αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και χαρίζει λεία πόδια.
  2. Πίνετε κάθε πρωί με το που ξυπνάτε 2 μεγάλα ποτήρια νερό! Η ενυδάτωση πριν το πρωινό σας θα βοηθήσει την σωστή λειτουργία του εντέρου και του μεταβολισμού.
  3. Κατά την διάρκεια της ημέρας πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό για να φεύγουν οι τοξίνες από το σώμα σας. Όλα τα herbal teas όπως λουίζα, σημύδα, τσουκνίδα επιτρέπονται. Για κάθε καφέ ή τσάι που καταναλώνετε να πίνετε ένα επιπλέον ποτήρι νερό. Περιορίστε, επίσης, το αλάτι και για κάθε καφέ που καταναλώνεται φροντίστε να μην περιέχει ζάχαρη. 
  4. Το ένα γεύμα της ημέρας (ιδανικά το βραδινό) πρέπει να είναι σαλάτα με διάφορα λαχανικά και μία άπαχη πρωτεΐνη όπως κοτόπουλο, βραστή γαλοπούλα, γαρίδες ή άλλα θαλασσινά, αυγά.
  5. Τα φρούτα της ημέρας πρέπει να είναι 2-3 μερίδες στα ενδιάμεσα. Επιτρέπονται όλα τα φρούτα, όχι όμως τα αποξηραμένα και προτιμάτε τα ολόκληρα φρούτα και όχι σε χυμό!
  6. Προγραμματίστε συνεδρίες για πρεσοθεραπεία και drainage massage στο Well Medical. Μειώνει: α)Κατακρατήσεις υγρών β)Πόντους & Κυτταρίτιδα και γ) Φουσκώματα & Πρηξίματα. Η ιδανική θεραπεία όταν επιθυμείτε να ξεπρηστείτε και να κατεβείτε ένα νούμερο άμεσα! Περιλαμβάνει 20 λεπτά πρεσσοθεραπείας που ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα για αποβολή τοξινών και 20 λεπτά εξειδικευμένου massage αδυνατίσματος που στοχεύει στην κατακράτηση υγρών με slimming προϊόντα.

Follow us : @wellmedical.gr

Comments are closed.