Υλικά:
- 3 κ.σ. μαργαρίνη
- 50g ζάχαρη καστανή ή ζάχαρη καρύδας
- 3 κ.σ. μέλι
- 1 αυγό
- 1 κ.σ. νερό
- 50g. αλεύρι ολικής άλεσης
- ¼ κ.γ. αλάτι
- ¼ κ.γ. μαγειρική σόδα
- 130g νιφάδες βρώμης
- 2 κ.σ. κακάο
Πως να τα φτιάξετε;
Σε μπολ προσθέτετε το βούτυρο, τη ζάχαρη καρύδας, το μέλι, το αυγό και το νερό και ανακατεύετε με κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σε άλλο μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαγειρική σόδα, τις νιφάδες βρώμης και το κακάο. Ρίχνετε το μείγμα με το κακάο στο υγρό μείγμα και ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν τα υλικά σε μαλακή ζύμη. Σχηματίζετε τα μπισκότα και τα τοποθετούμε σε ταψί περασμένο με λαδόκολλα, αφήνοντας κενά μεταξύ τους.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180oC, στον αέρα, για 15-18 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Αφήνετε να κρυώσουν και σερβίρετε.