Φιλέτο Ψαριού στο Φούρνο με Λαχανικά!

Παγωτό με Γιαούρτι και Μύρτιλα!
17/07/2020
Πέννες Ολικής με Μελιτζάνα,Ντοματίνια & Φέτα χαμηλών λιπαρών!
17/07/2020
Εμφάνιση όλων

Φιλέτο Ψαριού στο Φούρνο με Λαχανικά!

Εύκολη συνταγή με φιλέτο ψαριού, έτοιμο σε λιγότερο από μία ώρα!

Υλικά:
-2 λευκόσαρκα φιλέτα ψαριού χωρίς δέρμα
-1 κρεμμύδι σε φέτες
-2 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένο
-½ κ.γ. ρίγανη
-2 κ.σ. ελαιόλαδο
-½ λεμόνι σε φέτες
-2 μεγάλες ντομάτες σε φέτες
-2 Πιπεριές ψιλοκκομένες
-1 κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους

λίγο μαϊντανό, χοντροκομμένο
Πως να τα φτιάξετε;
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Σε ένα ταψί βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το χέρι, ώστε να καλυφθούν με ελαιόλαδο. Ψήνουμε για 15 λεπτά, τα γυρίζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά.
Προσθέτουμε το λεμόνι,τις ντομάτες και τα υπόλοιπα λαχανικά και στην συνέχεια ψήνουμε για 10 λεπτά, προσθέτουμε και τα φιλέτα ψαριού και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.

Καλή απόλαυση! 🎈

Nutritional Facts:
Τα ψάρια περιέχουν πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας και είναι πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη Α και D. Έχει φανεί πως βοηθούν στην καλή λειτουργία της καρδιάς, μειώνουν την LDL χοληστερόλη ενώ θωρακίζουν την άμυνα του οργανισμού και προστατεύουν χάρη στις αντιφλεγμονώδεις δράσεις τους.

Comments are closed.