Ένα ελαφρύ, γευστικό και άκρως καλοκαιρινό σπιτικό γεύμα !
Υλικά:
-1 αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένα στα δύο
-2 ντομάτες, κομμένες
-1/4 φλιτζάνι πράσινο κρεμμύδι, κομμένο
-3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
-1/2 κ.γ. αλάτι
-2 κ.σ. χυμός λεμονιού
-1 κ.σ. ελαιόλαδο
-250g γαρίδες, βρασμένες
-5 τορτίγιες ολικής άλεσης
Πως να τα φτιάξετε;
Σε ένα μπολ, ανακατεύετε το αβοκάντο, τις ντομάτες, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το αλάτι και το χυμό λεμονιού. Καλύπτετε με μία μεμβράνη και τοποθετείτε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι,ρίχνετε το ελαιόλαδο και προσθέτετε τις καθαρισμένες γαρίδες και τις αφήνετε να ψηθούν για περίπου 5 λεπτά σε σύνολο και από τις δύο πλευρές.
Σε μία ζεστή τορτίγια, απλώνετε τις γαρίδες και από πάνω περιχύνετε τα υπόλοιπα υλικά του μπολ.
Καλή απόλαυση! 🎈