Ένα γευστικό ορεκτικό!
Υλικά
Για τη γαρνιτούρα
Πως να τα φτιάξετε;
Ξεκινάμε να φτιάξουμε τα μπαλάκια τυριού, ζεσταίνοντας πρώτα το ελαιόλαδο σε μικρό τηγάνι. Σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 2΄-3΄ να γίνουν διάφανα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Βάζουμε σε μπολ το κατσικίσιο τυρί και το λιώνουμε με πιρούνι. Προσθέτουμε τα σοταρισμένα κρεμμύδια και τα ψιλοκομμένα δαμάσκηνα και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Καλύτερα θα είναι να τα ζυμώσουμε με το χέρι. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια τυριού και τα κυλάμε λίγα στα πιπέρια, λίγα στο φιστίκι και λίγα στο καρύδι.
Καλή απόλαυση!🎈