Ένα άκρως λαχταριστό γλυκό!
Υλικά:
150 γρ μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
3 κ.σ. λάδι καρύδας
200 γρ γιαούρτι 2%
200 γρ Philadelphia light
½ baking powder
2 αυγά
3 κ.σ. μέλι
3 χούφτες Berries
Λίγη στέβια
Πως να τα φτιάξετε:
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα αναμείνουμε με το λάδι καρύδας. Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα τοποθετούμε το μείγμα μπισκότα-λάδι καρύδας και το πιέζουμε λίγο με το χέρι μας να δημιουργηθεί η βάση του γλυκού. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα αυγά, το γιαούρτι, την Philadelphia, το baking powder, βάζουμε το μείγμα στο ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30΄στους 180 βαθμούς. Παράλληλα βάζουμε σε μία κατσαρόλα τα berries, το μέλι, και λίγη στέβια για να δημιουργηθεί η υφή της μαρμελάδας, αφήνουμε στην φωτιά μέχρι να δέσει. Βράζουμε το γλυκό από τον φούρνο, περιχύνουμε με την μαρμελάδα και είναι έτοιμο να το απολαύσετε.