Υλικά:
Πως να τα φτιάξετε;
Βάζουμε τα αμύγδαλα στο multi μαζί με την μαγειρική σόδα και το αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη, Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το μέλι, το ταχίνι, το ελαιόλαδο και την βανίλια. Προσθέτουμε την σκόνη από τα αμύγδαλα και την σόδα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να σχηματιστεί η ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια μας. Βάζουμε το σουσάμι σε ένα μικρό μπολάκι. Πλάθουμε σε σχήμα που επιθυμούμε τα μπισκότα μας και τα ρολάρουμε στο σουσάμι. Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά. Αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσουν και απολαμβάνουμε!