Υλικά (για 4 άτομα)
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά al dente (ακολουθείστε τις οδηγίες στο πακέτο γιατί τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως χρειάζονται περισσότερο χρόνο). Ενώ ετοιμάζονται κόβουμε την γαλοπούλα σε λωρίδες και τις σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο και μαργαρίνη σε αντικολλητικό τηγάνι. Χτυπάμε σε ένα μπολ τον 1 κρόκο αβγού με την κρέμα γάλακτος και το μισό τυρί και τα προσθέτουμε και αυτά στο τηγάνι. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στη σάλτσα. Σερβίρονται με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το υπόλοιπο τριμμένο τυρί.