Cookies με cashews & stevia, διαφορετικά & πεντανόστιμα!
Υλικά:
Πως να τα φτιάξετε;
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 °C στον αέρα ή 180°C στις αντιστάσεις. Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα αλεύρια και το αλάτι. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κάσιους. Σε άλλο μπολ χτυπάμε με το σύρμα το λάδι, τις σταγόνες stevia, το εκχύλισμα βανίλιας,τον χυμό πορτοκαλιού και το αυγό. Προσθέτουμε το μείγμα με το λάδι στο μείγμα με τα δύο είδη αλευριού και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να ανακατευτούν καλά. Αφήνουμε να σταθεί για 10’ για να ενωθούν τα υλικά. Πλάθουμε στο σχήμα που επιθυμούμε και τα πατάμε ελαφρά στην επιφάνεια και τοποθετούμε 2 κάσιους. Τοποθετούμε στο ταψί. Ψήνουμε 10-15΄ περίπου μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα. Αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψί για μερικά λεπτά και μετά σε σχάρα μέχρι να κρυώσουν τελείως.
Καλή Απόλαυση!