Μια γρήγορη, δροσιστική επιλογή!
Υλικά:
1 κούπα βατόμουρα
1 κ.σ. σπόρους chia
1 κ.γ. σιρόπι αγαύης
200 γρ κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη
1 κ.σ. λάδι καρύδας
Πως να τα φτιάξετε:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ με ένα πιρούνι για να πολτοποιούμε παράλληλα και τα βατόμουρα. Τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα από μια κουταλιά της σούπας, και βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες. Λιώνουμε την σοκολάτα με το λάδι καρύδας και τα βουτάμε ένα-ένα. Στην συνέχεια, τα τοποθετούμε και πάλι στο ταψί με την λαδόκολλα και στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
Tip! Αφήστε τα 5-6 λεπτά να ξεπαγώσουν πριν τα καταναλώσετε