Μια γρήγορη, άκρως καλοκαιρινή συνταγή!
Υλικά:
130 γρ γιαούρτι στραγγιστό 2%
110 γρ ινδοκάρυδο
1 κ.σ. μέλι
200 γρ σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
Λάδι καρύδας
Πως να τα φτιάξετε:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ινδοκάρυδο και το μέλι και πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Λιώνουμε την σοκολάτα με το λάδι καρύδας σε μπεν-μαρί και βουτάμε ένα- ένα τα μπαλάκια. Τα τοποθετούμε πάλι στο ταψί με την λαδόκολλα και στην συνέχεια στο ψυγείο για 2-3 ώρες και είναι έτοιμα.