Το shushi σε ελληνική εκδοχή!
Υλικά:
2 μικρά και τραγανά αγγουράκια
2-3 κ.σ. τυρί κρέμα light
30 γρ τυρί φέτα light
½ ντομάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια και καλά στραγγισμένη
1 κ.γ. κάπαρη
Πως να τα φτιάξετε:
Κόβουμε το αγγούρι σε λεπτές επίπεδες λωρίδες και τις τοποθετούμε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί η υγρασία. Σε μία λαδόκολλα τοποθετούμε 2 φέτες την μία πάνω στην άλλη. Απλώνουμε το τυρί κρέμα, την ντομάτα, την φέτα και την κάπαρη. Τέλος κάνουμε ρολάκια τις φέτες αγγουριού και κόβουμε ανά 3 εκατοστά πλάτος.