Ένα υγιεινό & νόστιμο cookies είναι πάντα καλή ιδέα!
Υλικά:
Πως να τα φτιάξετε;
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και απλώστε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψάκι. Χτυπήστε ελαφρά το σιρόπι σφενδάμνου ή μέλι , το λάδι καρύδας, το αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας μαζί σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να μαλακώσουν. Για να μην στερεοποιηθεί το λάδι καρύδας όταν το προσθέσετε στο μπολ, βεβαιωθείτε ότι τα άλλα συστατικά βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα ξεχωριστό μεσαίο μπολ ανακατεύετε τη βρώμη, το αλεύρι, το baking powder, την κανέλα, το αλάτι και τις σταφίδες. Χρησιμοποιήστε ένα ξύλινο κουτάλι για να αναμίξετε τα στερεά συστατικά με τα υγρά, μέχρι να συνδυαστούν πλήρως. Χρησιμοποιώντας μια κουταλιά μπισκότων ή το ίδιο κουτάλι βγάλτε τη ζύμη και τοποθετήστε την στο έτοιμο ταψί. Η ζύμη θα είναι εύθρυπτη και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας. Ψήνετε για 10 λεπτά και στη συνέχεια αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν για επιπλέον 10 λεπτά.
Καλή Απόλαυση!