Ένα δροσερό παγωτό και πολύ νόστιμο!
Υλικά:
Πως να το φτιάξετε;
δειάζουμε στο πολυκοπτικό μηχάνημα (ή σε δόσεις στο multi) το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι σφενδάμου, το εκχύλισμα βανίλιας, το καθαρισμένο αβοκάντο και πολτοποιούμε, μέχρι να διαλυθεί το αβοκάντο και να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Αδειάζουμε το μείγμα για το παγωτό σε μία ορθογώνια φόρμα για κέικ διαστάσεων 30Χ15 εκ., το καλύπτουμε με μεμβράνη που εφάπτεται σε αυτό και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 24 ώρες. Φροντίζουμε να ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το παγωτό κάθε 30 λεπτά τις 2 πρώτες ώρες, ώστε να μην κρυσταλλώσει. Σερβίρουμε το παγωτό μόλις είναι έτοιμο.
Καλή Απόλαυση!