Μία διαφορετική γεύση!
Υλικά:
Πως να το φτιάξετε;
Καθαρίζουμε τα μήλα από τη φλούδα και τα κουκούτσια τους και τα κόβουμε σε κομμάτια, τα βράζουμε σε μπόλικο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Ζεσταίνουμε το γάλα μέχρι να γίνει χλιαρό και το ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το μέλι, ανακατεύοντας και στη συνέχεια προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης, το baking powder και το πολτοποιημένο μήλο. Ανακατεύουμε πολύ καλά, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170-180 βαθμούς. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα κέικ και αδειάζουμε μέσα το μείγμα,ψήνουμε για 25-30λεπτά. (Ελέγχουμε αν είναι έτοιμο βυθίζοντας στο κεντρο ένα μαχαίρι όπου η λάμα του θα πρέπει να βγαίνει καθαρή). Το αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει και το αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα,οταν κρυώσει εντελώς το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το πασπαλίζουμε προαιρετικά με ζάχαρη άχνη.