Μία διαφορετική γεύση!
Υλικά:
Πως να τις φτιάξετε;
Σε ένα μπολ, χτυπάτε το κρασί, το μέλι, το σκόρδο και το τζίντζερ. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, το οποίο έχετε πρώτα τοποθετήσει σε μέτρια φωτιά δύο λεπτά πριν, ρίχνετε το παραπάνω μείγμα και ανακατεύετε για τρία με τέσσερα λεπτά.
Προσθέτετε τις φτερούγες κοτόπουλου, το αφήνετε να βράσει για πέντε λεπτά να πάρει βράση και καλύπτετε με ένα καπάκι.
Γυρνάτε τις φτερούγες από την άλλη πλευρά, καλύπτετε το τηγάνι ξανά με το καπάκι και μαγειρεύετε για 20 λεπτά.
Γυρνάτε ξανά τις φτερούγες και μαγειρεύετε για 20 λεπτά, μέχρι να γίνει το κοτόπουλο τρυφερό.
Προσθέτετε το κρεμμύδι και το αφήνετε να δέσει με το υπόλοιπο φαγητό για 2 λεπτά.