Πως να την φτιάξετε:
Κόψτε την μπανάνα σε φέτες. Αφήστε στην άκρη τις μισές φέτες και τοποθετήστε τις άλλες μισές σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ζεσταίνουμε το φυστικοβούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 30 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό, ανακατεύοντας ενδιάμεσα, μέχρι να γίνει λείο και εύκολα απλώσιμο. Απλώστε μία στρώση φυστικοβούτυρο στις φέτες μπανάνας που τοποθετήσατε στο ταψί. Από πάνω ρίχνετε τις υπόλοιπες φέτες μπανάνας που αφήσατε στην άκρη νωρίτερα. Παγώνουμε για δύο ώρες. Όταν παγώσουν τα σάντουιτς με μπανάνα, ετοιμάστε τη σοκολάτα. Τοποθετήστε ψιλοκομμένη σοκολάτα (ή κομματάκια σοκολάτας εάν χρησιμοποιείτε) σε ένα μπολ που είναι ασφαλές για φούρνο μικροκυμάτων μαζί με το λάδι καρύδας (βοηθά τη σοκολάτα να λιώσει και να παραμείνει λεία). Ετοιμάστε ένα άλλο ταψί με λαδόκολλα. Βγάλτε δύο με τρεις μπουκιές από την κατάψυξη. Ένα -ένα, βουτήξτε τα στη λιωμένη σοκολάτα και χρησιμοποιώντας δύο πιρούνια, «τυλίξτε» τα σε σοκολάτα για να καλυφτούν όλες τις πλευρές. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα παγωμένα σάντουιτς. Τοποθετήστε τις μπουκιές με σοκολάτα ξανά στην κατάψυξη μέχρι να δέσουν. Μόλις παγώσουν, μπορείτε να τις μεταφέρετε σε ένα μπολ και να αποθηκεύσετε στην κατάψυξη.