Υλικά:
Για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, το μέλι, το ρόφημα καρύδας και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα χειρός. Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Προσθέτουμε στο μπολ με τα αυγά τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα. Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Βάζουμε στο τηγάνι 1 κ.γ. ηλιέλαιο και βάζουμε τρεις κουταλιές της σούπας από το μείγμα. Ψήνουμε 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για το υπόλοιπο μείγμα. Σερβίρουμε με φρούτα, μέλι, flakes καρύδας και φύλλο δυόσμου.