Ένα γλυκάκι, ζεστό, νόστιμο και light για τις μέρες του χειμώνα είναι πάντα καλή ιδέα!
Υλικά (για 5 άτομα):
Πως να τo φτιάξετε;
Πλένουμε καλά το ρύζι. Το ρίχνουμε σε 2 ½ φλιτζάνια νερό που βράζει στην κατσαρόλα και το αφήνουμε να σιγοβράσει ανακατεύοντας πολύ καλά. Το καστανό ρύζι θέλει παραπάνω χρόνο βρασμού. Αφού βράσει και έχει εξατμιστεί το νερό σχεδόν τελείως, ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά. Πριν πήξει αρκετά ρίχνουμε τα γαρύφαλλα, τη stevia και τη βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Αφαιρούμε από τη φωτιά πριν απορροφηθεί τελείως το γάλα, βγάζουμε από μέσα τα γαρύφαλλα και το μοιράζουμε σε ατομικά μπολ. Διατηρείται και σταθεροποιείται μέσα στο ψυγείο. Πασπαλίζουμε με κανέλα κατά το σερβίρισμα.
Καλή Απόλαυση!