Υλικά:
-100g αρακά
-1 αγγούρι
-1 ντομάτα, μικρή
-1 καρότο
-1 κλ. σέλερι
-1/4 ματσάκι μαϊντανό
-200g βίδες ολικής, βρασμένες
-2 κ.σ. ελιές, σε ροδέλες
-150g μουστάρδα
-αλάτι & πιπέρι
Για το σερβίρισμα
-μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Πως να τη φτιάξετε;
Ξεπαγώνουμε τον αρακά σε τρεχούμενο νερό. Τον σουρώνουμε και τον βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Κόβουμε το αγγούρι και τη ντομάτα σε κυβάκια και τα ρίχνουμε στο μπολ. Κόβουμε το καρότο σε ροδέλες, ψιλοκόβουμε το σέλερι, τον μαϊντανό και τα ρίχνουμε στο μπολ μαζί με τις βρασμένες βίδες και τις ελιές. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.