Υλικά:
-30 γρ. νιφάδες βρώμης
-80 γρ. γάλα 2%
-70 γρ. γιαούρτι στραγγιστό light
-1/2 κ.γ. σπόρους chia
-1/2 κ.γ. κανέλα
-1 κ.γ. μέλι
-80 γρ. σάλτσα μήλου
Για το σερβίρισμα
φρούτα, φρέσκα
Πως να τη φτιάξετε;
Σε ένα γυάλινο δοχείο με καπάκι χωρητικότητας 250 ml, βάζουμε τη βρόμη, το γάλα, το γιαούρτι, τους σπόρους chia, την κανέλα και το μέλι.Κλείνουμε το καπάκι και ανακινούμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ανοίγουμε το καπάκι, προσθέτουμε τη σάλτσα μήλου και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Κλείνουμε το βάζο με το καπάκι και μεταφέρουμε στο ψυγείο για όλο το βράδυ.
Σερβίρουμε με φρέσκα φρούτα εποχής και το καταναλώνουμε παγωμένο.