Υλικά:
-1 λίτρο γάλα με 1.5% λιπαρά
-100g ζάχαρη καρύδας
-30g κακάο
-100g κορν φλάουρ
-130g νερό
Για το σερβίρισμα: λίγα bluberries (προαιρετικά)
Πως να τη φτιάξετε;
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με τη μισή ζάχαρη καρύδας και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Σε ένα μπολ βάζουμε την υπόλοιπη ζάχαρη καρύδας, το κακάο, το κορν φλάουρ και το νερό και ανακατεύουμε πολύ καλά διαλύοντας τυχόν σβόλους. Μόλις πάρει βράση το γάλα, αδειάζουμε στην κατσαρόλα το μείγμα του μπολ και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα και να αρχίσει να κοχλάζει. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Παίρνουμε ειδικές θήκες ή ποτηράκια και τοποθετούμε το γλυκό μας. Καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη την επιφάνεια της κρέμας και τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες, μέχρι να κρυώσει. Σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω τα bluberries. (αν θέλουμε).