Πεντανόστιμα cookies αμυγδάλου!
Υλικά:(15-18 τεμάχια)
Πως να τα φτιάξετε;
Ανακατέψτε το αλεύρι ολικής, το αλεύρι αμυγδάλου, το αλάτι και το baking powder. Αφήνετε στην άκρη. Χρησιμοποιώντας μια βάση ή ένα μίξερ χειρός χτυπήστε το βούτυρο μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες. Προσθέστε το αυγό, το εκχύλισμα αμυγδάλου και τη καστανή ζάχαρη. Ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστεί καλά. Προσθέστε τα ξηρά συστατικά στο μείγμα βουτύρου. Ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστεί καλά το μείγμα. Καλύψτε το μπολ με μεμβράνη και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 30 λεπτά. Προθερμάνετε το φούρνο σε 180 βαθμούς. Τοποθετείστε ένα αντικολλητικό χαρτί στο ταψί που θα χρησιμοποιήσετε για να ψήσετε τα μπισκότα σας. Πλάθετε σε μικρές μπαλίτσες ή σε όποιο σχήμα επιθυμείτε, πιέζετε ελαφρά στο κέντρο και τοποθετείτε φιλέ αμυγδάλου. Ψήνουμε για 10-12 λεπτά μέχρι να αρχίσει να μαυρίζει στα άκρα. Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν στο φύλλο ψησίματος για περίπου 5 λεπτά και στη συνέχεια απολαύστε!
Καλή Απόλαυση!