Ένα ιταλικό πιάτο με μπρόκολο & σπαράγγια!
Υλικά:(για 4-6 άτομα)
Πως να τα φτιάξετε;
Βράζετε σε μία κατσαρόλα νερό. Παράλληλα, κόβετε το μπρόκολο και το αφήνετε στην άκρη. Ζεσταίνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και προσθέτετε τα λεπτοκομμένα κρεμμύδια, τα σπαράγγια, το σκόρδο , το chili, 1/4 φλιτζάνι φρέσκο μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Σοτάρετε τα για περίπου 6 έως 8 λεπτά ή μόλις τα κρεμμύδια είναι ημιδιαφανή και τα σπαράγγια τρυφερά στο δάγκωμα. Όταν το νερό βράσει, αλατίζουμε το νερό και προσθέτουμε τα ζυμαρικά ανακατεύοντας περιστασιακά. Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. (Ο τύπος των ζυμαρικών χρειάζεται περίπου 14 λεπτά χρόνου μαγειρέματος). Στα τελευταία 5 λεπτά του χρόνου μαγειρέματος των ζυμαρικών, προσθέστε το μπρόκολο και ανακατέψτε αφήνοντας και τα δύο να μαγειρευτούν μαζί για τον υπόλοιπο χρόνο. Στραγγίστε τα ζυμαρικά και το μπρόκολο. Μεταφέρετε τα στραγγισμένα ζυμαρικά και το μπρόκολο στο τηγάνι με το μείγμα σπαραγγιού και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο, λίγο τυρί κίτρινο χαμηλών λιπαρών και τον υπόλοιπο φρέσκο μαϊντανό. Σερβίρετε!
Καλή Απόλαυση!