Πως να τo φτιάξετε:
Ετοιμάζουμε το ρύζι. Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το καστανό Ρύζι , για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε το νερό και λίγο αλάτι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βάζουμε το καπάκι. Αφήνουμε το ρύζι να σιγομαγειρευτεί για 10 λεπτά, μέχρι να απορροφήσει όλο το νερό. Όσο βράζει το ρύζι, ετοιμάζουμε τη σάλτσα stir-fry βάζοντας όλα τα υλικά σε μπολάκι και ανακατεύοντας τα με σύρμα ή πιρούνι. Φροντίζουμε το κορν φλάουρ να διαλυθεί εντελώς στο μείγμα. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι ή wok σε υψηλή φωτιά και ρίχνουμε 1 κ.σ. λάδι (σησαμέλαιο ή ελαιόλαδο). Σοτάρουμε το μπρόκολο, πασπαλίζοντας με αλάτι, για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει λίγο χρώμα στις άκρες. Το μεταφέρουμε σε πιάτο. Στο ίδιο σκεύος ρίχνουμε άλλη 1 κ.σ. λάδι και σοτάρουμε τα μανιτάρια, πασπαλίζοντάς τα με λίγο αλάτι, για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν λίγο χρώμα. Τα μεταφέρουμε στο πιάτο με το μπρόκολο. Στο ίδιο σκεύος ρίχνουμε άλλες 2 κ.σ. λάδι και σοτάρουμε τις πιπεριές, τα φασολάκια, τον αρακά, το σκόρδο και το τζίντζερ, για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Ξαναρίχνουμε στο σκεύος το μπρόκολο και τα μανιτάρια με τα υγρά τους και σοτάρουμε όλα μαζί τα υλικά για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα stir-fry και ανακατεύουμε ζωηρά και συνέχεια μέχρι να δέσει. Ανοίγουμε το καπάκι της κατσαρόλας με το ρύζι, το αφρατεύουμε με ένα πιρούνι ή κουτάλι και σερβίρουμε αμέσως σε πιάτα ή μπολ. Από πάνω μοιράζουμε το stir-fry με την σάλτσα του και γαρνίρουμε με λίγα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια και κοπανισμένα φιστίκια.
Καλή Απόλαυση!