Υλικά:
- 1/2 φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο
- 2/3 φλιτζάνι ζάχαρη καρύδας ή κρυσταλλική stevia
- 3 μεγάλα αυγά
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/2 φλιτζάνι αλεύρι αμυγδάλου
- 1/4 φλιτζάνι κακάο σε σκόνη
- 1/2 κο.γ. baking powder
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 1/2 φλιτζάνι κομμάτια σοκολάτας
Πως να τo φτιάξετε:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε ελαφρά μαζί το λιωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη καρύδας / stevia και τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέτουμε τη βανίλια, το αλεύρι αμυγδάλου, τη σκόνη κακάο, το baking powder και το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε τα κομμάτια σοκολάτας και απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα στον πάτο του ταψιού. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά, αφήνουμε να κρυώσουμε και καλή απόλαυση!