Υλικά:
- 1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής για όλες τις χρήσεις
- ½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
- ¼ κ.γ. Baking Powder
- ½ κ.γ. αλάτι
- ½ φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- ½ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
- ⅓ φλιτζάνι κρυσταλλική stevia
- 1 μεγάλο αυγό σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 ½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1 ½ φλιτζάνι βρώμη
- 1 φλιτζάνι chips σοκολάτας
Πως να τα φτιάξετε:
Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπήστε μαζί το αλεύρι, τη σόδα, το baking powder και το αλάτι. Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ χτυπήστε το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη και την stevia μέχρι να αφρατέψουν, περίπου 3-4 λεπτά. Προσθέστε το αυγό και τη βανίλια και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τέλος, προσθέστε τηνν βρώμη και τα chips σοκολάτας. Προσθέστε τα στερεά υλικά στα υγρά υλικά και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν. Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε στο ψυγείο για 30-45 λεπτά. Περίπου 15 λεπτά πριν βγάλετε τη ζύμη από το ψυγείο προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώνετε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί. Φτιάχνετε τα μπισκότα στο μέγεθος που επιθυμείτε και ψήνετε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Αφήνετε τα μπισκότα να κρυώσουν για 2 λεπτά στο ταψί πριν τα μεταφέρετε σε μια σχάρα ψύξης για να κρυώσουν.