Σοκολατένιο brownies με αλεύρι βρώμης χωρίς γλουτένη!
Υλικά:
Πως να το φτιάξετε;
Αρχικά, λιώνουμε την μαργαρίνη σε χαμηλή φωτιά και μόλις λιώσει προσθέτουμε τη ζάχαρη καρύδας. Ανακατεύουμε και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για μισό λεπτό ανακατεύοντας. Προσθέτουμε το κακάο, το αλάτι και την βανίλια. Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από την φωτιά. Αφήνουμε μα κρυώσει. Στην συνέχεια προσθέτουμε το 1 αυγό ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να χαθεί στο σοκολατένιο μείγμα. Ένα-ένα προσθέτουμε και τα υπόλοιπα αυγά ανακατεύοντας καλά με το σύρμα, μέχρι να έχουμε ένα σοκολατένιο υγρό μείγμα. Προσθέτουμε το αλεύρι βρώμης και τη σόδα στα υγρά υλικά κι ανακατεύουμε ελάχιστα να ενωθεί το αλεύρι βρώμης με το σοκολατένιο μείγμα. Τέλος προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας με stevia κι ανακατεύουμε με σπάτουλα. Βουτυρώνουμε και στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε φόρμα ή ταψάκι. Αδειάζουμε το μείγμα brownies. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C στον αέρα και ψήνουμε για 30 λεπτά.Τα brownies μόλις βγουν από το φούρνο θα έχουν υγρασία στην καρδιά τους. Πρέπει να μείνουν 30΄ να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν. Ξεφορμάρουμε τα brownies και τα κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
Καλή Απόλαυση!