Υλικά:
Πως να τo φτιάξετε:
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τον αλεσμένο λιναρόσπορο και το νερό. Αφήστε να καθίσει για 5 λεπτά να γίνει πηκτός. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C και στρώστε ή λαδώστε ελαφρά ένα ταψί 30 x 20 cm. Στο μπολ που περιέχει το μείγμα του λιναρόσπορου, προσθέστε τη σκόνη κακάο, το γάλα, το λάδι, τη ζάχαρη, το μέλι, το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια και το αλάτι. Ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια, προσθέστε το αλεύρι, ανακατεύοντας απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί. Προσπαθήστε να μην ανακατεύετε υπερβολικά. Τέλος προσθέτουμε τα κομμάτια σοκολάτας. Αδειάζετε το μίγμα στο ταψί και ψήνετε στη μεσαία σχάρα για 15 – 17 λεπτά, ή μέχρι το επάνω μέρος να είναι σταθερό στην αφή και μια οδοντογλυφίδα που έχετε τοποθετήσει στο κέντρο να βγει καθαρή. Βγάζετε από το φούρνο και αφήνετε να καθίσει για λίγα λεπτά πριν το μεταφέρετε σε σχάρα για να κρυώσει εντελώς. Σερβίρετε με φρέσκα φρούτα του δάσους (προαιρετικά) και καλή σας απόλαυση!